چگونه در ماه رمضان چاق شویم؟

چگونه در ماه رمضان چاق شویم ؟ این سؤال مدنظر اغلب شما عزیزان است و به دنبال راهی برای افزایش وزن خود در ماه مبارک رمضان هستید. در این ماه بسیاری از افراد نه تنها لاغر نشده بلکه اضافه وزن و چاقی را تجربه می‌کنند. با توجه به اینکه در ماه رمضان وعده‌های غذایی به 2 نوبت اصلی کاهش می‌یابد، لاغر شدن امری طبیعی است. اما برای اینکه در ماه رمضان دچار کاهش وزن نشوید در این مقاله از سایت قوی شیم همراه ما باشید تا چگونگی فرایند اضافه وزن را بررسی کنیم.

مصرف مواد مغذی با کالری بالا موجب افزایش وزن می‌شوند.

جلوگیری از کاهش وزن در ماه رمضان با 5 روش کاربردی

باید بدانید مصرف برخی خوراکی‌ها و داشتن تحرک از کاهش وزن جلوگیری می‌کند و می‌توانید در ماه رمضان وزن خود را کنترل کرده و افزایش دهید. به همین سبب برای اینکه در ماه رمضان چاق شوید از فرایند زیر پیروی کنید.😉

مصرف 3 وعده غذایی مفید

تعجب نکنید درست است که در ماه رمضان 2 وعده غذایی وجود دارد اما اگر می‌خواهید دچار کاهش وزن نشوید، وعده افطاری را به دو بخش تقسیم کنید. شما می‌توانید در ابتدا روزه خود را با خرما، آب گرم و لیمو، سوپ و پیش‌غذا باز کنید؛ سپس نماز بخوانید و کمی استراحت کنید. در این فاصله احساس سیری کاذب از بین می‌رود و معده غذای اصلی را

می‌پذیرد و می‌توانید شام و غذای اصلی را میل کنید.

مصرف میان‌وعده مغذی

اگر می‌خواهید بدانید که چگونه در ماه رمضان چاق شویم باید بعد از افطار تا سحر مواد غذایی با کالری بالا و حجم کم مصرف کنید. میوه‌های مقوی مثل موز، انبه، آناناس و مغزهایی مثل بادام هندی، بادام زمینی، پسته و گردو را در رژیم غذایی خود جای دهید. مصرف این مواد مغذی کالری و انرژی مورد نیاز بدن را در ماه رمضان تآمین می‌کند.

پرهیز از نوشیدن آب بین وعده غذایی

به دلیل اینکه نوشیدن آب زیاد احساس سیری را به وجود می‌آورد، پیشنهاد می‌کنیم برای افطار یک لیوان آب بنوشید و بعد از چند دقیقه، غذا را میل کنید. مصرف مایعات را به 6 تا 7 لیوان رسانده و سعی کنید بین افطار تا سحر بنوشید.

از مصرف آب بین وعده های غذایی بپرهیزید.

پرهیز از حذف وعده سحری

توجه داشته باشید حذف کردن یک وعده غذایی موجب کاهش وزن می‌شوید. یکی از موضوعات مهم برای چاق شدن در ماه رمضان داشتن حداکثر 2 وعده اصلی غذایی است. وعده سحری تا حد زیادی از کاهش وزن جلوگیری کرده و بهتر است در سحری مواد با کالری بالا بخورید. بهترین مواد غذایی برای سحری شامل مواد با چربی و کربوهیدرات بالا می‌شود.

مواد غذایی با پروتئین بالا

افرادی که می‌خواهند عضله بیشتری داشته باشند باید میزان مصرف پروتئین را افزایش دهند. پروتئین به ساخت عضلات بسیار کمک کرده و از تحلیل رفتن آن جلوگیری می‌کند. منابع مفید پروتئین شامل موارد زیر است:

  • کره بادام زمینی
  • مغزها و غلات
مغزها حاوی کالری بالا و پروتئین هستند.
  • ماست و لبنیات
  • تخم مرغ و حبوبات
  • انواع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، ماهی)

مواد غذایی با کربوهیدرات بالا

مواد غنی حاوی کربوهیدرات موجب می‌شوند تا در ماه رمضان چاق شویم. اگر در مصرف این مواد تعادل داشته باشید می‌توانید سلامتی را به دست آورید. این مواد شامل موارد زیر است؟

  • انواع برنج‌ها (قهوه‌ای، سیاه، سفید)
  • آرد سبوس‌دار
  • سیب زمینی
  • جو دوسر
  • میوه‌ها و سبزیجات

فعالیت و تحرک در ماه رمضان

ورزش‌های سبک مثل یوگا، شنا و … تحرک مناسب و متعادلی دارند و از سوختن بیش از حد کالری جلوگیری می‌کنند. به علاوه ورزش اشتها شما را برای خوردن غذا افزایش می‌دهد.

شنا و یوگا ورزش های سبکی هستند که کالری زیادی نمی‌سوزانند.
چگونه در ماه رمضان چاق شویم؟

 برای افزایش وزن و جلوگیری از کاهش وزن در ماه رمضان می‌توانید مواد غذایی مغذی را رژیم خود جای دهید.

برای افزایش وزن در ماه رمضان چه خوراکی هایی بخوریم؟

کربوهیدرات، چربی‌های سالم و پروتئین از مواد مغذی مفید هستند و از کاهش وزن جلوگیری می‌کنند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!